Logo
Logo

Momenteel ben ik ervaren in de volgende zaken

Ik ben momenteel DPO bij International Collection Services. Ik bekijk samen met jou en de toegewezen medewerkers hoe we het bedrijf nog beter compliant kunnen maken met de GDPR.
Data Input/Data Processing

Ingave van rekeninguittreksels, aankoopfacturen, verkoopfacturen, ... in boekhoudprogramma’s. Ik heb een basiskennis van Briliant (Kluwer) en doorgedreven kennis van Winbooks(4BS)

Facturatie aanmaak/verzending
Opvolging debiteuren
Payment Matching

Door het inlezen van Coda-files in uw bedrijfseigenprogramma, kan ik uw betalingen linken aan de correcte facturen. U bezorgt mij de nodige gegevens en uw medewerker kan zich op andere zaken concentreren. Indien een betaling niet gelinkt kan worden, kan overeengekomen worden of ikzelf uw klant contacteer, of u hiervan op de hoogte breng zodat u de nodige stappen kan ondernemen.

Uitbetalingen betaallijsten via Isabel
Rechtstreeks contact met advocaten/rechtbanken/deurwaarders is mij niet vreemd gezien mijn ervaring bij een deurwaarderskantoor. Ik beschik over de nodige kwaliteiten om tactvol en discreet met deze informatie om te gaan.
Ik ben in staat om de “legal talk” om te zetten in een spreektaal die voor leken ook duidelijk is. Tevens heb ik ervaring in het lezen van vonnissen en het opstellen/voorbereiden van de bijhorende aktes.
Dossiers invoeren en opvolgen van A tot Z is steeds de rode draad doorheen mijn professionele carriere geweest. Ik heb hiervoor steeds met bedrijfseigenprogramma’s gewerkt.
Word en Excel kennen geen geheimen, maar ook een mooie PowerPoint Presentatie behoort zeker tot de mogelijkheden.
Ik bekijk samen met u hoe uw processen momenteel verlopen en of deze versneld en versoepeld kunnen worden. Een voorbeeld hiervan is wanneer een dossier door 4 verschillende personen onder handen genomen wordt. Is dit nodig? Kunnen uw medewerkers door middel van een kleine bijscholing iets extra op zich nemen waardoor zij hun werk sneller verzet krijgen?

Wanneer u over een mooie website beschikt maar u vindt geen tijd om de inhoud te beheren, kan u mij hiervoor ook steeds contacteren. Ik ben geen programmeur en kan dus geen website bouwen, maar een reeds bestaande website onderhouden met de door u aangeleverde content (vb een nieuwsbrief, foto’s werknemers, contactgegevens) behoort tevens tot de mogelijkheiden.

Ook het beheer van uw social media zoals Twitter, Facebook, Instagram,... kan ik voor u monitoren en u hiervan een verslag bezorgen zodat gepaste stappen kunnen ondernomen worden om de ontvangen berichten te behandelen.