Logo
Logo

Momenteel bied ik volgende diensten aan

Ik heb mijn certificaat voor DPO gehaald via Syntra in 2018. Ik heb dit in mijn toenmalige job kunnen toepassen door het bedrijf compliant te maken volgens de regels van de GDPR.
Dossiers invoeren en opvolgen van A tot Z is steeds de rode draad doorheen mijn professionele carrière geweest. Ik heb hiervoor steeds met bedrijfseigen programma’s gewerkt.
Met mijn ervaringen binnen een incassobureau en deurwaarderskantoor kan ik voor u uw openstaande facturen opvolgen en debiteuren contacteren om een betaling te bekomen. Indien nodig kan ik de nodige stappen zetten om de juridische procedure op te starten en dit ook op te volgen bij de advocaten.
Word, Excel en Outlook kennen geen geheimen, maar ook een mooie PowerPoint Presentatie behoort zeker tot de mogelijkheden.
Ik bekijk samen met u hoe uw processen momenteel verlopen en of deze versneld en versoepeld kunnen worden.

Ik beschik over basiskennis van Briljant, Winbooks en AdsolutMasterKB. Indien u gebruik maakt van andere programma’s ben ik hier, mits een korte opleiding, snel mee weg. Betreffende assistentie voor boekhouding, kan ik u met volgende taken van dienst zijn:

  • Data Input/Data Processing
  • Facturatie aanmaak/verzending
  • Payment Matching
Wanneer u over een mooie website beschikt maar u vindt geen tijd om de inhoud te beheren, kan u mij hiervoor ook steeds contacteren. Ik ben geen programmeur en kan dus geen website bouwen, maar een reeds bestaande website onderhouden met de door u aangeleverde content (vb een nieuwsbrief, foto’s werknemers, contactgegevens) behoort tevens tot de mogelijkheden. Ook het beheer van uw social media zoals Twitter, Facebook, Instagram,... kan ik voor u monitoren en u hiervan een verslag bezorgen zodat gepaste stappen kunnen ondernomen worden om de ontvangen berichten te behandelen.